BUDAPEST
 
The Event>
Media
Supported>
Forum
REGISTRATION
Around the World
Lang.>
Go Active Klub

2005-ben az Gyermekrák Alapítványt támogattuk a kocogással.
Sajnos Magyarországon évente 300 gyermeknél diagnosztizálják újonnan a rákot. Az Alapítvány több esetben nyújtott anyagi támogatást a betegeskedő egészségügynek is.
Fő célkitűzésük egy példaértékű gyógyítócentrum felépítése, ahol 300 ágyon gyógyítanák a rákos gyermekbetegeket, a diagnózistól kezdve a fenntartó kezelésig. Magasan képzett orvosok, szakápolók és szociális dolgozók biztosítanák a gyermekek nyugat-európai szintű gyógyítását.

A beteg gyerekek családjait is támogatják...Egy-egy családnak juttatott adományuk értéke havonta elérheti a harminc-negyvenezer forintot. Az általuk támogatott betegek száma napról napra változik, de összességében folyamatosan több mint 700 gyermek támogatásáról gondoskodnak.
„Nem halott, míg meg nem halt!" Ez a Gyermekrák Alapítvány jelmondata. Mi minden egyes gyermekért addig harcolunk, amíg a szíve dobog. Harcolunk, mert a tudomány mai állása szerint a rák gyermekkorban nagy eredménnyel gyógyítható!

A kocogók idén megtöbbszörözték magukat, mivel belefutottunk a Hun Run csapatába! Máris nem 12-en voltunk összesen :)! Idéntől a támogatónk a Chevrolet lett az egyik lelkes kocogónknak köszönhetően!
Köszönjük mindenkinek!

A 2005-ös kocogás képei

Széchenyi Bath Rex Pálinkák Arterego Sporthirugynokseg.hu Go Active Klub Sporter's Planet
IE 8.0+, 1024x768+, Contact and questions: Méhes Krisztián, e-mail, + 36 20 9156070