BUDAPEST
 
The Event>
Media
Supported>
Forum
REGISTRATION
Around the World
Lang.>
Go Active Klub

Idén a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványát támogatta a sok kocogó.
Szerintem ez az a kórház, amit mindenki ismer a városban, mert aztán ide valahogy minden mozgékonyabb gyerek elkerül egyszer.

A kórház alapítványa azt kérte tőlünk, hogy segítsünk megvenni két pulzoximéter nevű berendezést, amivel a kritikus állapotban lévő gyerekek életfunkcióit lehet automatikusan mérni (pulzus, oxigén szint stb.), és riasztásokat kezdeményezni gond esetén. Vagyis, ez a készülék napi szinten egy gyerek életét tudja megmenteni. Ebből a támogatások mértéke alapján kettőt tudtunk venni végül.

Idén egy régi álmom teljesült...híres magyar énekesek elénekelték a We Are the World-öt élőben a támogatottaknak és a kocogóknak! Soma, Pintácsi Viki, Bach Szilvia, Détári Enikő és ifjú korom szabadságideálja :) Pataki Attila együtt (húúú, mennyit énekeltem motorozás közben a Szélvihar-t!) , karaoke alapon elénekelték nekünk Stevie Wonder és a többiek slágerét! Szenzációs volt! Külön köszönöet nekik érte!
Velünk kocogott Rékasi Károly és kisfia Zsebi is, aki nagyon büszke volt az oklevelére, amit kapott, és mi is büszkék voltunk rá (meg a többi kocogóra is)!

Azok, akik segítettek a szervezésben, nagyot alakítottak, mivel én gyakorlatilag eltűntem az énekkarral együtt. Mire 15 perccel a start előtt előkerültem, mindenki be volt regisztrálva és Unicumot ivott :)!


Köszönjük szépen a részvételt!

A 2008-as kocogás képei.

Széchenyi Bath Rex Pálinkák Arterego Sporthirugynokseg.hu Go Active Klub Sporter's Planet
IE 8.0+, 1024x768+, Contact and questions: Méhes Krisztián, e-mail, + 36 20 9156070