BUDAPEST
 
Főoldal>
Média
Támogatottak>
Fórum
REGISZTRÁCIÓ
Más országokban
Lang.>
Go Active Klub

2010-ben a választásunk az SOTE - Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványra esett.
A befolyó összeget a beteg gyermekek gyógyításának segítésére és az őket körülvevő környezet jobbítására fogják felhasználni (még egyeztetjük, hogy konkrétan hogyan).

Az Alapítvány célja, hogy a Gyermekklinikán kezelésre szoruló betegek gyógyításuk során a legmagasabb színvonalú ellátásban részesülhessenek.

A Klinika több, mint 120 éve foglalkozik beteg gyermekek gyógyításával és a legjobb szakmai gárda áll a kis betegek mögött. A városban sokaknak volt már a gyereke itt, és a legtöbben szívesen gondolnak vissza az orvosokra, akik lehetővé tették a gyógyulást. Így volt ezzel Rékasi Károly és felesége Enikő is, amikor felhívták a figyelmemet az Alapítványra, én meg hallgattam rájuk...a kuratóriumi ülésen :).
Egy gyerekkel sok kisebb-nagyobb probléma történik, mire mindent megtanul, amire szüksége van, és ez az út az, amit a Klinika segítsége zökkenőmentesebbé tesz, amikor a kényszerpihenők ideje eljön. Ennek megfelelően sok szakterület működik itt.
Eredetileg azt terveztem, hogy itt felsorolom az átfogó ellátás területeit, hogy ti is lássátok, aztán elolvastam és letettem róla.

Nézzétek inkább meg magatok, hogy miről beszélünk: SOTE Klinka

De méginkább, egy képben összefoglalva:
SOTE Gyermekkardiológia

1. Gyertek kocogni és legyünk 100-nál többen idén!
2. Gondolj rájuk az adó 1% elhelyezésénél!
3. Ha még van gondolatod, írj egy e-mailt és szívesen vesszük!

Széchenyi Gyógyfürdő Rex Pálinkák Arterego Artotel Sporthirugynokseg.hu Go Active Klub
IE 8.0+, 1024x768+, Elérhetőség és kérdések: Méhes Krisztián, e-mail, + 36 20 9156070