BUDAPEST
 
Főoldal>
Média
Támogatottak>
Fórum
REGISZTRÁCIÓ
Más országokban
Lang.>
Go Active Klub

2017-ben a SUHANJ! Alapítványt választottuk.
A befolyó összeget a beteg gyermekek kívánságainak megsegítésére és az őket körülvevő környezet jobbítására fogják felhasználni (még egyeztetjük, hogy konkrétan hogyan, de az Alapítvány weblapján megtudhattok részleteket!).

A SUHANJ! Alapítvány 2010-ben létrehozott non-profit, közhasznú szervezet, mely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Integratív sportklub, ahol mozgásukban korlátozottak és épek együtt sportolnak. Mozgalom, melyet elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók nyitott közössége alkot. Adománygyűjtő alapítvány, mely rendszeres edzéslehetőséget biztosít fogyatékkal élőknek több sportágban. A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgás-, valamint értelmi sérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó- és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez.
Az alapítvány 2016. augusztusában megnyitotta a SUHANJ! Fitness-t, mely Magyarországon egyedülálló, látás- és mozgássérülteknek egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott, integratív, közösségi edzőterem és futóklub.
1. Gyertek kocogni és legyünk 200-nál többen idén!
2. Gondolj rájuk az adó 1% elhelyezésénél!
3. Hozz el még kocogókat és gyalogos támogatókat!
4. Ha még van gondolatod, írj egy e-mailt és szívesen vesszük!

Széchenyi Gyógyfürdő Rex Pálinkák Arterego Artotel Sporthirugynokseg.hu Go Active Klub
IE 8.0+, 1024x768+, Elérhetőség és kérdések: Méhes Krisztián, e-mail, + 36 20 9156070