BUDAPEST
 
Főoldal>
Média
Támogatottak>
Fórum
REGISZTRÁCIÓ
Más országokban
Lang.>
Go Active Klub

2016-ban a Team Heart Alapítványt választottuk, akik évek óta kitartóan segítik hátrányos helyzetű árva gyermekek életét.
A befolyó összeget a beteg gyermekek kívánságainak megsegítésére és az őket körülvevő környezet jobbítására fogják felhasználni (még egyeztetjük, hogy konkrétan hogyan, de az Alapítvány weblapján megtudhattok részleteket!).

Az alapítvány a Sztehlo Gábor szociális otthonok „csemetéit” karolta fel, akik az élet szinte minden területén komoly kihívásokkal küzdenek. Ráadásul minden gyermek egyedi eset, így odaadó, szívvel-lélekkel dolgozó és speciálisan képzett segítők törődését igényli. Különösen fontos az ő érzelmi támogatásuk, hiszen a gyerekek sokszor szeretetteli családi háttér nélkül élnek: jó részük árva vagy állami gondozott, akiről egyszerűen lemondtak a szülei. Akadnak köztük:
autisták,
szellemileg visszamaradottak,
fizikai fogyatékosok (pl. nemlátók, mozgásképtelenek),
krónikus betegségben szenvedők,
egyéb, súlyos problémákkal sújtott gyerekek.
A Mikulások a Holmes Place segítségével használt játékokat tudnak gyűjteni a Mikulásgyáron keresztül. Ha van valamilyen játék elfekvőben otthon, legyetek kedvesek elhozni! A támogatott gyermekek helyzete ilyen szempontból nehéz, a szállások a betegségük miatt nagyon szigorú szabályok alapján működnek...

1. Gyertek kocogni és legyünk 200-nál többen idén!
2. Gondolj rájuk az adó 1% elhelyezésénél!
3. Hozz el még kocogókat és gyalogos támogatókat!
4. Ha még van gondolatod, írj egy e-mailt és szívesen vesszük!

Széchenyi Gyógyfürdő Rex Pálinkák Arterego Artotel Sporthirugynokseg.hu Go Active Klub
IE 8.0+, 1024x768+, Elérhetőség és kérdések: Méhes Krisztián, e-mail, + 36 20 9156070